28 d’oct. 2014

Punt i seguit: del bloc a les xarxes socials

Hola a tothom!

Quan vam obrir el bloc ja fa més de 3 anys ho vam fer amb tota la il·lusió del món. Durant tot aquest temps hem intentat explicar tot allò que hem anat aprenent d'una manera autodidàctica al llag dels anys. Jo diria que pràcticament ja he explicat tot allò que sé i que seguir escrivint seria repetir les mateixes coses. El que sí que podria seguir fent és posar fotos de bolets, de boscos, de collites, de detalls,... i, per a fer això, les xarxes socials van genial :)

Al principi pensava que no em portaria molta feina tenir el bloc actualitzat (per a mi això vol dir fer una sortida, arribar a casa i explicar-la) però la realitat és que fins que no ho tenia tot editat i escrit passaven dies... Algunes entrades del bloc les he escrit relativament ràpid però d'altres m'hi he passat moltes hores. Això feia que anés amb cert retràs i, és clar, les coses s'acumulen i deixen de tenir sentit. Per exemple, de què serveix dir que he trobat ous de reig al setembre i publicar-ho al desembre? No, jo no ho vull fer-ho així, m'agradaria tenir-ho al dia però les obligacions de la vida no em permeten fer-ho com voldria o, més ben dit, com tenia pensat en un principi.

Per tot això que us comento, aquesta temporada no explicarem les coses per aquí sinó que ho farem mitjançant les xarxes socials que tenen eines molt adients per arribar a vosaltres molt fàcilment. Només volia agrair-vos totes les estones que heu estat per aquí mirant fotos o llegint trossets de la nostra historia boletaire. Nosaltres seguim però ho fem d'un altra manera. Estem molt contents amb el seguiment que tenim tant a Facebook com a Twitter. Per tant, si no ho heu fet encara us animo a fer-vos seguidors de Temps de Bolets mitjançant els següents enllaços:

- Twitter: @TempsdeBolets

Molta sort, molta pluja, molts bolets i moltes gràcies,

TempsdeBolets

P.S. Recordeu que la natura cal cuidar-la i que ho hem de fer entre tots. Sigueu respectuosos amb l'entorn, amb els animals i amb la gent que us trobeu en les vostres excursions boletaires.